Las manos de SeLeNe

La energía oriental del reiki y del feng shui, acompañada de notas musicales, pinceladas de colores e historias de palabras desordenadas, son mi modo de vida interior.

El Feng Shui, què és? què pots fer?

Decorar és un art, està clar. A alguns els hi agrada, a alguns no, però tots tenim els nostres gustos i el nostre estil. Per tant, tots decorem i tots hem de viure en pau amb les nostres coses i el nostre dia a dia.
La veritat és que tenia moltes ganes d’acabar els meus projectes per poder ser part de la gran comunitat que és la Asociación de Profesionales del Feng Shui de habla hispana..
He treballat de primera mà en projectes aplicant escuelas de la forma, del bagua, Bazai y escuela clásica estrellas voladoras para activación de áreas de bagua. Bazi, astrología china para equilibrio personal de los elementos.
Amb el feng shui, es poden orientar els colors, les formes i els objectes de cada vivenda i negoci agafant com a referència la persona que hi ha de viure o n’ha de fer ús. Em refereixo a que hem de partir d’un plànol, d’una orientació, del seu any de construcció, d’una primera visita de l’entorn, d’un anàlisi de possibles geopaties i saber el nom i el dia de naixement de la persona interessada en qüestió, així com les seves preocupacions. És a dir, treballem amb la casa o el negoci i la persona.No cal dir que tot es realiza amb confidencialitat i total discreció.

A mi m’agrada molt tot aquest món, és passió i és filisofia natural de vida, sense haber de forçar o alterar ni la nostra vida ni els nostres gustos. Es tracta d’ajudar a una persona a potenciar el que necessita, que no ha de ser el mateix a cada moment, i és important saber que el que per un és bo no necessariament ho ha de ser per l’altre. Tot el que ens envolta és vida i no para de moure’s, tot element canvia i no para de créixer. Tot és qüestió de conèixe’s, de saber qui ets, de saber on i com vius i de saber si vius realment. La casa és un reflex de nosaltres mateixos. Nosaltres tenim intuició, però no sempre és evident quan parlem d’un mateix, es tracta de trobar els punts que hem de potenciar, les habitacions a netejar, si inconscientment busquem el que tenim….és una ajuda més.

Per la societat és una eina alternativa, nova, que se l’han tret de la màniga? A mi em desperta la curiositat el seu origen tant i tant veterà i els seus resultats, només cal voler conèixer i experimentar, com en tot. Però no és experimentar només, quan un té un problema el que vol és solucionar-ho, i si impedeix seguir endavant amb normalitat cal fer-li cas. Encara que per algú una cosa pugui semblar una tonteria, si per tu no ho és, és un problema.

Avui he rebut un missatge de la meva cosina dient-me: explica’m que pots fer…
– Ajudar-te a reconduir els motius pels quals em fas la consulta, donar-te solucions i remeis. Reconduir l’energia per a què et potencii el que necessites.
– Fer el plànol de casa si no el tens
– Detectar geopaties de la terra que fan que la teva casa vibri de manera diferent
– Trobar ausencies, geopaties, estrelles negatives, desvinculació de direccions entre la casa i tu, zones a potenciar…i posar-hi remeis.
– Fer que la teva casa estigui en armonia i sintonia amb tu
– Informe escrit amb les solucions que es proposen +  trucada + suport posterior
– Servei d’acompanyament si es vol comprar una nova casa o local o si es volen fer reformes
– Consultes sobre plànol per skype o per telèfon
– Consultes a través de mail.
….

Es pot realitzar una consulta petita o gran, aplicant només algunes escoles o totes, això varia en preu, com també el tipus de consulta. En breu adjuntaré en una nova pàgina web que estic preparant, els serveis i els preus.

No cal dir que també oferiré serveis de Reiki i Meditacions.

Gràcies per avançat per confiar en mi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el 8 marzo, 2015 por en Sin categoría.
A %d blogueros les gusta esto: